The January 2017 Giveaway by Mek Zumbie *TAMAT*

Announced winner on 11 Feb insya Allah, by Mek Zombie

Assalamualaikum guys.
Ya Allah setelah banyak benda berlaku even though baru 7 hari dalam bulan januari, piqa Alhamdulillah masih hidup dan bernafas dengan oksigen yang Allah berikan.

Sesungguhnya, semuanya hanyalah pinjaman.

Okelah piqa nak jawab semua yang Mek Zombie mintak dalam GA dia..
Piqa tak taulah kena buat Entry Post yang baru ke apa..
Tapi perkara paling wajib piqa kene buat tahun 2017 ini ialah
.
.
.
.
.
.
.
.
dapatkan scholarship for pre-university programme.
Almaklumlah piqa dah habis SPM, tengah tunggu result je..
Ni pun hari-hari depan lappy tengah cek scholarship mana yang boleh dimohon semua.
Abang ipar piqa kata ameklah A-level..
Whooaaa bagi piqa A-level susah.
Entah nak kott..

Perkara yang piqa akan buat pulak ialah 
.
.
.
.
.
Lepak dengan kawan2 piqa..
Sebabnya piqa tak pernah lepak ngan diorang...
Tak caya.. Actually betul sebab piqa jenis tak pandai nak bersosial especially kalau ada laki..
Entahlah..

Perkara yang piqa terpikir nak buat pulak ialah
.
.
.
.
.
.
.
.
piqa nak keje..
tapi sekarang macam tak de rasa nak keje..
takut nak bersosial..
takut jenayah takut semuanya..
Entah tak tau lah sebab piqa memang rasa camtu..

takpelah piqa harap sesapa yang jadi kawan piqa boleh tollong piqa..

Okeylah, wish me luck for my SPM result..
Piqa bercita-cita tinggi, which is piqa harap dapa straight A+ sebab piqa nak banggakan cg2 piqa, parents piqa and paling penting keluarga piqa dan kawan2 piqa..

Ok sesiapa yang nak join GA ni tekan banner atas ye

And also wish me luck for menang GA ni..
Almaklumlah piqa dah berapa tak ber-blogging and join GA..
So hopefully this could be the start for everything...

Bye, assalamualaikum.

5 comments:

Ana Suhana said...

DSYS

good luck again dear :)

AJIM said...

good luck! tak salah to minggle around with people, as long as kita jaga batas2 pergaulan. in life kita perlukan that kind of networking. heee

Ajim datang blogwalking dari segmen yg sama. done follow. jemput followback yeee.
https://ajemy.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

Nona Qiyah said...

Goodluck exam ya and ur life too !
Jangan biarkan takut terus mengahntui diri~
Semakin dewasa kan dear

Join gak

http://nonasani.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

Nona Qiyah said...

http://nonasani.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

Join nih, all the best tau

Amanda Suria said...

All the best...membalas kunjungan disini...

♚You don't have to be perfect to be beautiful | Afiqah Zamri♚